Qigong personlig træning

Du vil gerne lære Qigong i dit eget tempo og skræddersyet til dig? 

Jeg elsker at tilbyde personlig træning, fordi jeg kan koncentrere mig fuldstændig på dine individuelle behov. 

Qigong personlig træning er din gave til dig selv og din fysiske, emotionelle og psykiske sundhed.

Qigong personlig træning - skræddersyet til DIG

Hos Klinisk Qigong får du en uforpligtende samtale før forløbet som gave. 

Her taler om vi om dine behov, din individuel situation, dine mål og ønsker. Dit personligt træningsforløb er DIN gave til dig selv og derfor skulle det være tilpasset din individuel situation. 

Din metode

Det starter ved valg af metode. Vi kan vælge en metode, der passer bedre til dine individuelle behov end metoderne som læres i Qigong kurserne (holdtræning). Jeg kan naturligvis også skræddersy et forløb til dig baseret på dine ønsker (f.x. balancetræning, faldforebyggelse eller et aftensritual).

Dine elementer

Du kan selv vælge, hvilke elementer du vil integrere i dit personlige træningsforløb ved siden af din medicinsk Qigong metode. Det kan bl.a. være body scan, forskellige måder af siddende meditation, mobiliseringsøvelser, musik, TKM viden, mm. 

Og du vælger, om du vil benytte dig af muligheden for at få forløbet afstemt med din kiropraktor.

Mange måder

Der findes mange måder at forme din personlig træning. 

Du er omdrejningspunktet. Lad os tales sammen, om og hvordan jeg kan støtte dig på din vej til mere sundhed.

Qigong personlig træning Qigong Nyborg
Claudia Below
Claudia Below
Hamburg
Read More
Jeg er i et personligt træningsforløb hos Laura i to år nu. Baggrunden var min meget ustabil sundhedssituation. Træningen bliver altid tilpasset mig og min tilstand på træningsdagen. Lauras undervisning er godt struktureret og hun går ind på mine ønsker i hver time. Laura er meget opmærksom, korrigerer følsomt, har meget stor baggrundsviden og forklarer tingene godt. Allerede efter kort tid lagde jeg mærke til, hvor meget Qigong hjælper og efter få måneder kunne jeg selv håndtere de akutte smerter bedre. Min helbredsstatus er blevet væsentlig bedre. De sidste 3 måneder 2020 mødtes vi ikke mere for at lære noget nyt, men for at vedligeholde mine gode træningsevner. Siden starten af 2021 mødes vi online hver anden uge, fordi Laura er flyttet fra Hamburg til Danmark. Jeg kan virkelig anbefale Laura som Qigong træner og personlighed.
Anne R.
Anne R.
Nyborg
Read More
Via Klinisk Qi gong har jeg købt mig til 10 individuel timer med Laura, der bla har konstrueret mit helt eget ’Qi Gong morgen-program' sammen til mig, ud fra de ønsker og behov jeg havde meldt ud, ved et uforpligtende møde inden min opstart. Nu halvvejs i mit individuelle Qi Gong forløb, har det allerede gjort så meget godt for mig, både fysisk, psykisk og mentalt, at jeg virkelig kun kan anbefale at give dig selv den gave det er, at få hjælp til at hjælpe dig selv via guidet Qi gong. Min krop nyder de rolige bevægelser, jeg har fået kontakt til og fornemmelse for fysisk svage og stærke sider. Får dagligt mentalt og psykisk ro og balance af min 'Qi Gong morgen rutine', og føler stor glæde ved at kunne se og mærke tydelige positive fremskridt. Laura er top professionel, utrolig dygtig og så fascinerende graciøs når hun i undervisningen udføre de Qi gong øvelser, jeg suger til mig i en meget tryg ramme. Med varm anbefaling! Anne
Lene J.
Lene J.
Nyborg
Read More
Det er ganske enkelt det bedste jeg har gjort for mig selv.. Qigong er helt særligt og helt særligt balsam for krop og sjæl.. Laura er noget helt særligt .Hendes passion og faglighed er så smittende, og så er hun så pædagogisk😄- og det er så godt for sådan en som mig.. Qigong gør en forskel som er svær at forklare..
E. N.
E. N.
Nyborg
Read More
Kære Laura. Tak for den grundige træning, jeg glæder mig over den hver dag. Min skulder har det meget bedre, så jeg fortsætter og er glad. Mange hilsner E.
Previous
Next

Qigong privat træning

uforpligtende samtale

planlægning

12 Qigong privat timer

Qigong personlig træning til at understøtte andre behandlingsformer

Medicinsk Qigong er perfekt egnet til at understøtte andre behandlingsformer. Qigong er især meget egnet til understøttelsen af et kiropraktisk behandlingsforløb. Mere kan du læse her: Qigong til bevægeapparatet

Jeg har meget gode erfaringer med samspillet mellem medicinsk Qigong og kiropraktik og kunne se tydelige positive forandringer i forløbene. I Hamborg har jeg tilbudt Qigong som en del af et kiropraktisk forløb og undervist patienter til holdtræning og til personlig træning.

Qigong personlig træning (1:1) indeholder

Qigong personlig træning

Gratis samtale i forvejen, hvor vi taler om dine specifikke behov og ønsker

Qigong er ikke lige Qigong. Alle personer er forskellige. Vi tilpasser alt til dine behov og fysiske muligheder. Vi finder ud af, hvordan jeg bedst muligt kan understøtte dig og hvordan du kan integrere Qigong i din hverdag.

Qigong skræddersyet til DIG

DU er i fokus. Du har din metode. Du lærer i dit eget tempo. Du vælger dine yderlige elementer (bl.a. forskellige metoder af siddende meditation, body scan, mobiliseringsøvelser, musik, mm.). Det er dit Qigong og din pause fra hverdagen. Du skal have det sjovt og gøre samtidig noget godt og sundt for dig 🙂

Qigong personlig træning

Basispakke 12 privat lektioner (1:1)

Book din gratis samtale nu

Jeg glæder mig til, at vi mødes og tale om dine behov, din situation, dine mål og dine ønsker. Jeg vil kontakte dig snart og vi finder en tid til vores samtale.

Din gave til DIG og dit helbred