Qigong kursus i Nyborg

Et Qigong kursus i Nyborg, hvor du kan lære medicinsk Qigong med maks. 6 deltagere – er det noget for dig?

Qigong kurset hos Klinisk Qigong er til dig, der

  • er stresset og vil finde ro samtidig med at balancere kroppen (organer, muskler/led), emotioner og sindet
  • har lidelser i muskler og led og vil træne blødt men effektivt til forebyggelse, støtte af behandling eller genoptræning
  • har andre lidelser og vil få gavn af Qigong som støtte
  • vil forebygge symptomer og sygdom
  • vil træne den stabiliserende muskulatur men ikke kan ligge på gulvet (f.eks. på grund af balancere eller svimmelhed).

Qigong i Nyborg

Klinisk Qigongs forskellige kurser foregår indendørs fra september til maj/juni.

Sommerqigong foregår udendørs i naturen.

Kurserne indeholder

Når du går fra en Qigong time vil du opleve at have en bedre kropskontakt, en følelse af en bedre “balance i kroppen” og at du er mere bevist om at det er godt at være i nuet. 

Qigong kan ses som en pause i hverdagen, hvor du ikke skal præstere, men bare skal være. Den er perfekt egnet til alle, som er stresset.

Medicinsk Qigong kan bruges til forebyggelse, støtte af en behandling eller til genoptræning. Med Qigong understøtter du bevægelser og mindfulness, at din Qi kan flyde frit i hele kroppen. Hvis Qi kan flyde frit, er mennesket sundt og rask ifølge Kinesisk Medicin (se også Hvad er medicinsk Qigong? og Hvad er forskellen mellem Kinesisk Medicin og vestlig medicin?). 

Lene J.
Lene J.
Nyborg
Read More
Det er ganske enkelt det bedste jeg har gjort for mig selv.. Qigong er helt særligt og helt særligt balsam for krop og sjæl.. Laura er noget helt særligt. Hendes passion og faglighed er så smittende, og så er hun så pædagogisk😄- og det er så godt for sådan en som mig.. Qigong gør en forskel som er svær at forklare..
E. N.
E. N.
Nyborg
Read More
Kære Laura. Tak for den grundige træning, jeg glæder mig over den hver dag. (...) Mange hilsner E.
Previous
Next
Qigong hold Nyborg qigong Nyborg
Qigong hold finder sted i salen i Kiropraktorhuset

Opbygning af en Qigong kursustime

En typisk Qigong time indeholder:

Qigong metoder

Vi regulerer kroppen, vejrtrækningen og sindet. I mine kurser underviser jeg i forskellige metoder, som bruges i klinisk sammenhæng (bl.a. Guigen Gong eller forskellige metoder af Daoyin Yangsheng Gong).

Hver Qigong metode består typisk af forskellige øvelser, som har til formål at harmonisere de forskellige organfunktionskredse. Organfunktionskredsene fra Kinesisk Medicin er milt-mave, lunge-tyktarm, nyre-blære, lever-galdeblære og hjerte-tyndtarm. Når Qi flyder frit og uhindret gennem kroppen, så er mennesket fysisk og mental rask. Medicinsk Qigong heler idet at den understøtter Qi. Medicinsk Qigong bruges til behandling og genoptræning på sygehusene. Den bruges også til forebyggelse. 
 
Ved metoderne jeg underviser kan grundprincipperne fra Qigong formidles på en god måde. Så kan også hos nybegyndere lære “roen i bevægelse”, “ankomsten i nuet” og selve “flowet”.
Qigong hold Nyborg Qigong
Qigong hold Nyborg

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke forudsætninger er der for at deltage i et Qigong kursus?

Qigong er til alle aldersklasser. Forudsætningerne er, at du kan stå op i en time uden hjælpemidler og har gennemsnitlige koordinationsfærdigheder. 

Hvis disse forudsætninger ikke passer på dig, er de aktuelle hold ikke egnet for dig. Du har i dette tilfælde to muligheder: Du kan enten booke privat træning og jeg udvikler en træningsplan, der matcher dine individuelle behov. Eller du tager kontakt til mig med henblik på at blive skrevet op på en venteliste til et kursus, hvor der er andre forudsætninger.

Underviser Klinisk Qigong børn?

Klinisk Qigong underviser kun voksne.

Har jeg brug for særligt udstyr?

Jeg anbefaler at du har tøj på, som du kan bevæge dig godt i og træner med skridsikker indendørs fodtøj, skridsikre sokker eller i bare tæer. Husk at tage noget vand med.

Hvor kan jeg se holdplanen?

Du finder holdplanen her.

Qigong hold Qigong Nyborg
Ulla T.
Ulla T.
Nyborg
Read More
Jeg kan varmt anbefale medicinsk Qigong hos Laura fra Klinisk Qigong. Jeg er meget glad for det, det er selvkærlighed på højt plan. Samtidig mærker jeg at min krop bliver stærkere og får mere energi. Laura er super sød, omhyggelig og dygtig.
Anne R.
Anne R.
Nyborg
Read More
Laura er top professionel, utrolig dygtig og så fascinerende graciøs når hun i undervisningen udføre de Qi gong øvelser, jeg suger til mig i en meget tryg ramme. Med varm anbefaling!
Previous
Next